Welkom

Jannes Mulder is een van de meest gerenommeerde live-presentatoren van Nederland. Zo is hij bij alle nationale en internationale schaatsmarathons, wieler- en inline skatewedstrijden als spreekstalmweester aanwezig.

 

Inzetbaarheid

Jannes Mulder is een veelzijdig man, die het publiek weet te boeien door zijn grote enthousiasme, ontstaan uit zijn passie voor de sport. Of het nu commentaar leveren is bij een sportevenement, een duopresentatie, interview of als veilingmeester, met Jannes Mulder is het altijd plezierig en deskundig samenwerken.

Biografie

Jannes Mulder uit Steenwijkerwold is een duizendpoot, met een passie voor sport. Al jaren is hij de presentator op vele (sport)evenementen. Vele nationale en internationale wieler-, skeeler- en (marathon)schaatswedstrijden heeft hij mogen presenteren, waaronder al jaren de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Jannes Mulder wordt gekenmerkt door improvisatietalent en humor. Daarom wordt hij vaak gevraagd als veilingmeester, presentator van een plattelandsfeest of als cabaretier tijdens een oudejaarsconference. Daarnaast is hij ook werkzaam als ambtenaar van de burgerlijke stand en is hij Buurtwerker bij Sociaal werk De Kop. Urenlang weet hij het publiek bij schaats- en skeelerwedstrijden en wielerrondes te boeien en vermaken. De spraakwaterval haakt altijd in op een opmerking of non-verbale communicatie. ‘Dan begint in mijn hersenpan van alles te werken’, zegt Jannes. Hij voelt zich daar lekker bij. ‘En hoe meer mensen, hoe meer druk, hoe beter. Anders moet ik teveel nadenken.’

Sportconnection

Jannes  werkt nadrukkelijk samen met Sportconnection voor een totaal concept

Opmerkingen

28.06.2022 15:02

Pierre R. Berghuis

Jannes, wij hebben mede dankzij jou een fantastische bonnen verkoop en forum gehad tijdens onze TT in november 2021. Wij hopen jou 19 november 2022 weer te mogen begroeten In Roden bij onze TT Roden.

30.11.2020 03:57

guinever maryjan

guineqzux

26.07.2020 17:33

wim van lent

Jannes Hopelijk wordt (ben je) ook nog een goede duivencoach
Je zet je daar wel voor in. sukses

26.05.2017 08:21

Rob Hummelen

Jannes is al vele jaren aanwezig bij de Skeelerronde van Otterlo.
Wij van de Organisatie zijn dol-en dol enthousiast over Jannes.
Voor ons de absolute kanjer!

19.03.2017 19:20

Paul

Jannes, bedankt voor de leuke samenwerking bij de Utrecht Marathon vandaag! Het action cam heeft alleen geen geweldige beelden opgeleverd dus die zal ik je besparen